Procountor Aarre: Käyttöehdot

Käyttö- ja tilausehdot

  1. Yleistä

Nämä Käyttö- ja tilausehdot täydentävät Procountor Oy:n (y-tunnus 0836922-4) Yleisiä käyttö- ja asiakassopimusehtoja (linkki: http://www.procountor.com/kayttoehdot/) tietoverkon välityksellä toimitettavan Procountor Aarre -ohjelmiston (jäljempänä ”Palvelu”) osalta.

Käyttämällä palvelua sitoudut noudattamaan näitä ehtoja Käyttäjän ominaisuudessa. Palvelua voi käyttää vain täysi-ikäinen, oikeustoimikelpoinen ja näiden Ehtojen mukaisesti.

 

2. Vastuunrajoitus

Toimittaja tai sen alihankkijat eivät vastaa palvelun antamista arvostuksista tai datan oikeellisuudesta. Palvelua tullaan kehittämään jatkuvasti, joten mahdollisia virheitä korjataan mahdollisuuksien mukaan, kun niitä havaitaan.

Toimittaja ja sen alihankkijat tekevät parhaansa, että palvelu olisi aina käytettävissä ja mahdollisista suunnitelluista käyttökatkoista tiedotetaan asiakkaita. Toimittaja ja sen alihankkijat eivät kuitenkaan vastaa mahdollisista ennakoimattomista käyttökatkoista.

3. Käyttäjän vastuut

Tilaaja saa käyttöoikeuden palveluun tilauksensa mukaiseksi määräajaksi. Tilaaja sitoutuu käyttämään järjestelmää Toimittajan antamien ohjeiden mukaisesti. Tilaajan saamat käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaiset, joten hän sitoutuu olemaan jakamatta niitä eteenpäin.

4. Toimittajan vastuut

Toimittaja sitoutuu tekemään parhaansa, että palvelu on käytettävissä mahdollisimman usein. Toimittaja myös sitoutuu kehittämään järjestelmää ja korjaamaan siellä havaittuja virheitä mahdollisuuksien mukaan.

Toimittaja ja sen alihankkijat sitoutuvat järjestämään Käyttäjille asiakastukea sähköpostitse ja puhelimitse.

5. Tilausehdot

Tilaus on sitova, eikä maksua palauteta. Tilattu palvelu toimitetaan tilaajalle yhden arkipäivän sisällä tilauksesta. Palvelun laskuttaa Procountor Oy.